Trouwen op Aruba is erg populair en aantrekkelijk geworden, omdat een geweldige vakantie gecombineerd kan worden met een erkend huwelijk op een schitterende en veilige droomlocatie. Wij zorgen voor de gehele organisatie, huwelijkspapieren, trouwboekje, keuze uit meerdere romantische locaties, een schitterende fotoreportage, vervoer, etc.

Erkende huwelijken op Aruba vinden uitsluitend plaats in het historische gemeentehuis van Oranjestad. Daarnaast kunt U ook voor een romantische inzegening op een van de schitterende stranden van Aruba kiezen.

Wij van Dream Weddings Aruba staan garant voor aandacht, flexibiliteit, en een perfecte service.
 

HOME                WEDDINGS                GALLERIES                  PACKAGES                  SERVICES                  CONTACT US

TOWN HALL           BRIDAL BOUQUETS           WEDDING CAKES           OPTIONS            ABOUT US           TESTIMONIALS

Uw huwelijk op Aruba is een droom huwelijk, en natuurlijk heeft u specifieke wensen. Onze wedding planners hebben een ruime ervaring met de meest uiteenlopende vormen van huwelijken en ceremonies op Aruba en vele honderden Nederlandse echtparen zijn u reeds voorgegaan. Klik op onze packages pagina om een idee te krijgen van de kosten. Ook voor een beperkt budget hebben wij aantrekkelijke paketten.
En uiteraard kunnen jullie gewoon in het Nederlands communiceren.

Aruba ligt in het zuidelijk Carībisch gebied, ongeveer 20 kilometer voor de kust van Venezuela. Het eiland is 30 kilometer lang en 9 kilometer breed. Op Aruba is het altijd warm en (bijna) altijd zonnig en de gemiddelde temperatuur over het hele jaar is 28°C. Het waait altijd het een beetje waardoor het wat koeler aanvoelt. Orkanen komen hier gelukkig nauwelijks voor omdat Aruba buiten de orkaanzone valt. Van regen zult u op uw trouwdag hoogstwaarschijnlijk ook geen last hebben, want er is maar weinig regen per jaar en over algemeen zijn de buien kort. De natuur op Aruba is heel apart. Aan de west- en zuidkust liggen uitgestrekte witte zandstranden, die regelmatig verkozen worden tot de mooiste ter wereld. De noordoostkust, is juist ruig en rotsachtig. Het binnenland van Aruba is bezaaid met metershoge cactussen, en rotsen. De bekendste boom is natuurlijk de Watapana, oftewel de dividivi boom. Deze door de altijd noord-oost wind bijzonder gevormde boom komt u overal op het eiland tegen.

Onze combinatie van Nederlandse nuchterheid en Zuidamerikaanse passie staat garant voor aandacht, flexibiliteit, een perfecte service en een ontspannen huwelijk zonder stress en veel plezier. Wij hebben een ruime ervaring met het organiseren van huwelijken hier op Aruba.

Groeten,
Robert & Ilians Arenz

E-Mail dreamweddingsaruba@gmail.com  Š Dream Weddings Aruba. All rights reserved