HOME                WEDDINGS                GALLERIES                  PACKAGES                  SERVICES                  CONTACT US

Trouwen op Aruba is erg populair en aantrekkelijk geworden, omdat een geweldige vakantie gecombineerd kan worden met een erkend huwelijk op een schitterende en veilige droomlocatie. Uw huwelijk op Aruba is een droom huwelijk waar jullie heel vaak aan terug zullen denken, en wij van Dream Weddings Aruba zorgen ervoor dat dit ook gerealiseerd wordt. Wat dacht u van een ceremonie op een van de vele parelwitte zandstranden omgeven door wuivende palmbomen en uitzicht op de prachtige blauwe oceaan, of een erkend huwelijk in het historische gemeentehuis? Wij bieden diverse tropische trouwarrangementen aan, en verzorgen uw huwelijksdag van A to Z.

Wij zorgen voor de gehele organisatie, huwelijkspapieren, trouwboekje, keuze uit meerdere romantische locaties, een schitterende fotoreportage, vervoer, etc. Het enige wat u nog moet doen is uw vlucht en accommodatie boeken en bij terugkeer aangifte bij uw locale gemeente.

Dream Weddings Aruba staat garant voor aandacht, flexibiliteit en een perfecte service, en de kosten zijn meer dan redelijk.
Erkende huwelijken op Aruba vinden uitsluitend plaats in het historische gemeentehuis van Oranjestad van Maandag t/m Vrijdag muv Woensdag middag.

Van de meeste bruidsparen die kiezen voor een huwelijk op Aruba en via ons getrouwd zijn horen wij hoe geweldig en ontspannen hun huwelijksdag was, en dat is precies wat wij en onze bruidsparen willen, veel plezier en zeker geen stress.

Dankzij onze jarenlange ervaring met huwelijken en ceremonies weten Robert en Ilians precies waarom er gekozen wordt voor een huwelijk op Aruba, Onze combinatie van Nederlandse nuchterheid en Zuidamerikaanse passie staat garant voor een geweldige tropische huwelijksdag.

Natuurlijk belangrijk om te weten hier op Aruba vind je een vriendelijke bevolking, de mooiste stranden, schitterende hotels, meer dan genoeg voortreffelijke restaurants, en veel zon! De kilometers lange stranden van Aruba worden regelmatig omschreven als een van de mooiste van de wereld. Dus vandaar de tekst op onze kenteken platen "One Happy Island"

Willen jullie ook een waanzinnig leuk en uniek huwelijk? Stuur dan een e-mail naar dreamweddingsaruba@gmail.com of bel 00297 - 5643289
U ontvangt dan zo snel mogelijk een overzicht met de vele mogelijkheden die wij hier op Aruba hebben.

Dream Weddings Aruba    Matadera 9W Aruba   E-mail dreamweddingsaruba@gmail.com

 

 

Web Analytics